tisdag 11 april 2017

Hamburgerkedjan In-n-out - när kommer de till börsen?

 
Ibland stöter man på företag som man bara önskar fanns på börsen! I San Fransiscos hamnkvarter sprang vi på hamburgerkedjan In-n-out, med kö som fortsatte utanför butiken. En vanlig vardag vid lunchtid, och utan att de hade något specialerbjudande. Tyvärr förevigade jag inte. 

Hamburgerkedjan är uppenbart en riktig klassiker, bildad 1948 i  Kalifornien, men har förblivit familjeägd. Man kan inte minst skryta med att ha varit först med "Drive Through" . Idag har man runt 300 restauranger i sydvästra USA, och verkar fortsätta att växa.

 

Nästa gång vi passerade bestämde vi oss för att testa. Det var mycket folk den här gången också, om än inte kö ut på gatan. Efter en bra stunds väntan i kö fick man beställa från den enkla menyn: hamburgare, cheeseburgare eller dubbelburgare, från 6-7 dollar för meny. Old style, och med pommes frittes gjorda på plats! Bra smakade det, och priset inte mer än för en meny på McDonalds. Förstår populariteten! 

Speglar den här restaurangens popularitet hela kedjans, ja då har vi en oslipad diamant här! Men familjen Snyder måste ju bara bestämma sig för att gå till börsen, vilket de tyvärr inte verkar vara inne på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar