fredag 14 april 2017

Boston Pizza i Vancouver - del 2: det här var något annat!


Besökte som ni kanske läst en Boston Pizza i Vancouver. Sammanfattningsvis kan man väl säga att det inte var någon smakupplevelse. För att ge kedjan en chans till letade jag upp en restaurang till. Den här gången var det bara jag och de två små barnen.

Restaurangen. Den här restaurangen ligger något utanför "down town", men i ett centralt läge, vid en större gata, och nära en knutpunkt för kollektivtrafiken. Inte lika häftig kanske som restaurangen vid Olympiastadion, men mysig. Ännu mer känsla av sportbar kan man säga. Här kände man sig nästan som på en Olearys. 

 
Personalen var trevlig och serviceinriktad. De gjorde sitt allra bästa för att jag och barnen skulle trivas. Och antalet besökare, ja av förklarliga skäl inte så stort, det var tidig förmiddag på långfredagen. Det var vi och ett par morgontidiga öldrickare när vi kom, och lite senare dök en större familj upp.

Mat. För att verkligen kunna jämföra valde jag en snarlik pizza som den som var mest misslyckad förra gången (ja jag lade till pepperoni). Det här stället var något annat, här smakade det toppen! Pizzan fin och saftig, lagom lång tid i ugnen. Barnen var också nöjda, med barnmeny inkl glass på slutet!

Glad påsk från Vancouver!

6 kommentarer:

Stefan Thelenius sa...

Kul att det blev mer lyckat denna gång! Tack för dina DD i Kanada och god fortsättning på semestern/påsken :-)

Aktieingenjören sa...

Kul att det gick bättre!

Framtidsinvesteringen sa...

Kul med recensioner :-)

Ja verkligen! Och det var riktigt trevligt och gott. Skrev färdigt inlägget medan barnen åt, och till efterrätten dök det upp en lång rad besökare till. Ett populärt ställe.

Tack! Och resan fortsätter, och det lär komma åtminstone ett par inlägg till innan vi är hemma igen.

Trevlig forts på påsken!

Framtidsinvesteringen sa...

Ja verkligen! Var förvånad på det första stället...

Gustav sa...

Kul att höra!

Utlandsutdelaren sa...

Glad påsk! Roligt att läsa någon som faktiskt besökt och ätit de berömda Bostonpizzorna!

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.