måndag 10 juli 2017

Testar Koti Pizza: trevligt och smakar bra!


Skulle ju ta lite sommarlov från bloggen, men så blev det lunch på Koti Pizza i Mariehamn, och pizzarecensioner kan man ju bara inte avstå från! Har ju dessutom djupdykt i företaget, även om det aldrig blev något köp.

Restaurangen ligger nära "stora shoppinggatan", och precis i anslutning till gästhamnen. Bra läge helt enkelt, och en ny, fräsch, och trevlig lokal. Vi var där vid lunchtid, och efter en stund var restaurangen helt full. Om något var negativt: ventilationen var lite sådär, och när det lagades pizzor för fullt blev det lite osigt. Servicen var bra, och tre personer fick flödet att rulla fint.

Maten. Vi beställde en pizza av största model  med färska champinjoner, paprika, och kalamataoliver. Pizzan med diameter 48 cm räckte fint till två vuxna och två hungriga småbarn. Och hur smakade den: saftig och god, kändes fräsch, och hade varit precis lagom länge i ugnen. Skulle inte få några problem att få med barnen dit igen.

Dagens upplevelse var klart positivt! Men ska man banta (portföljen) är det inte aktuellt med pizzaslice.

2 kommentarer:

 1. Tjena,
  Den där pizzan såg ju riktigt smarrig ut. Fina ingredienser ni valde. Jag gillar rapporteringen från verksamheten. Jag har aldrig tittat närmre på bolaget även om jag stött på det några gånger i sökningar och bloggar osv.

  Mvh petrusko

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå där, Ja den var kanon! Och ingredienserna gillades av hela familjen!

   Tittade som sagt närmare på bolaget i höstas, och jämförde med ett kanadensiskt bolag jag hade då, men jag valde att inte köpa.

   Kikade lite hastigt nu, och ser ut som ett dåligt beslut, det mesta pekar åt rätt håll för Koti, men värderingen är också hög, nästan pe 25 enl Avanza.

   Radera